Kroppsmätning InBody 270

Nu erbjuder vi en enkel och säker mätning av din kroppssammansättning med InBody – vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att faktiskt se vad din kropp består av. Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett, BMI, förhållanden i kroppen med mera. Oavsett om du ska upp eller ner i vikt så får du även rekommenderat dagligt intag kalorimässigt. När du vägt dig får du ut en personlig analys som informerar dig om var din hälsostatus befinner sig. Vi rekommenderar att göra InBody-testet en gång i månaden för att skapa en överblick av utvecklingen du gör.

Det tar mindre än en minut

På bara 45 sek så mäter InBody vågen alla dina värden. Du behöver bara ta av dig strumporna. Detta är perfekt för dig som vill följa upp din status regelbundet. Din första tid bokar du i receptionen eller via tfn. 0383-156 44 för att få en konsultation och genomgång. Därefter väger du enkelt dig själv vid kommande vägningar.

Resultat

Du loggar in med personnummer så att vågen minns dina tidigare vägningar och jämför efter varje vägning. Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på DIN kropps sammansättning. Inte på en BMI-skala som det så ofta tidigare varit. Om du dessutom har en bra muskelmassa så tar den hänsyn till det även i sina andra rekommendationer. Den visar Visceralt Fett/Hälsovärde (”det farliga fettet”) så att du får ett riktvärde på var du ligger och hur du mår.

Vad är vikt?

När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt. Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med eller var du ska öka din muskelmassa, kan hjälpa dig att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Förberedelser inför InBody-mätningen

Mätningen sker så att du står barfota på apparaten och håller i handtagen.
Mätningen bör göras på fastande mage, minst två timmar efter maten.
Besök toaletten före mätningen.
Ingen idrott, bastu eller dusch före mätningen.
Uppföljningsmätningarna borde göras vid liknande förhållanden som tidigare mätningar.
Mätning kan inte göras om du är gravid, har en pace maker eller har ett amputerat ben eller en amputerad arm.
Mätningsresultatet kan bli felaktigt ifall du äter vätskeutdrivande mediciner, har mens, är mycket svullen eller har metal-implantat.

Pris

Per mätning: 250 kr
6-klipp kort medlem: 750 kr
6-klipp kort ej medlem: 999 kr
Boka dig nu och få ditt eget hälsovärde samt rekommendationer för vad som behöver förändras!