Hur mår din kropp?
Jag arbetar med InBody – vågen som mäter dig från insidan och som gör det möjligt för dig att faktiskt se vad din kropp består av.
Muskelmassa, vätska, fettprocent, visceralt fett (”det farliga fettet”), BMI, förhållanden i kroppen med mera. Vågen tar hänsyn till muskelmassa och ger dig ”rätt” värden utefter dina förutsättningar, oavsett om du ska upp eller ner i vikt.
När du vägt dig får du en personlig analys som informerar dig om var din hälsostatus befinner sig. Ett kvitto på vad som händer i din kropp när du tränar eller ställer om din kost och ger en överblick av utvecklingen du gör.

På bara 45 sekunder så mäter InBodyvågen alla dina värden. Tillsammans analyserar vi resultaten för att förstå din vikt, dina styrkor och svagheter och sedan sätta upp mål för dig personligen.
Du får en rekommenderad målvikt som är baserat på din kropps sammansättning. Inte på en BMI-skala som det så ofta tidigare varit.

Vad är vikt?
När du ställer dig på en våg och ser att du gått ner 1 kg, vad är det egentligen du har gått ner? 1 kg fett? Vätska? Muskler? Genom att analysera din vikt med kroppskomposition kommer du få en bättre förståelse för förändringar i din kropp på ett sätt som du kan följa ordentligt.

Din hälsa beror på så mycket mer än bara din vikt. Att veta hur mycket fett du behöver bli av med eller var du ska öka din muskelmassa, kan hjälper oss att styra din kost och även din träningsplan så att du når dina mål.

Kontakt

Jenny Eriksson
Telefon: 072-585 74 71 / 0383-156 44
vetlandafriskvard@gmail.com