Det är viktigt med en bra kost för att uppnå ökade prestationer med din träning. Med en god kostrådgivning når du enklare ditt uppsatta mål oavsett om du vill optimera din träning, gå ner eller upp i vikt, äta sundare eller lära dig mer om hälsosam kost.
I dagens djungel av kostråd, myter och dieter kan det vara svårt att veta vad man ska äta. Det är viktigt att man hittar det som fungerar för en själv, både kroppsligt och i vardagen.

Jag hjälper dig att hitta en balans så att dina matvanor passar just dina behov och finns med som bollplank längs vägen.
Oavsett om ditt mål är att gå ner i fett och behålla muskelmassa, upp i vikt genom ökad muskelmassa utan onödig fettinlagring eller bara tajta till kroppen kan jag hjälpa dig. Inget kostschema är det andra likt utan kostschemat skräddarsys efter just dig, dina förutsättningar och dina mål.
Med hjälp av vågen InBody får du dessutom ett kvitto på vad som händer i kroppen.

Att äta rätt är viktigt oavsett om du är elitidrottare eller motionär. Man brukar säga att cirka 80% av de resultat du får av din träning är direkt styrt av hur din kost ser ut.

Kontakt

Jenny Eriksson
Telefon: 072-585 74 71 / 0383-156 44
vetlandafriskvard@gmail.com