EM-Contouring RF

EM-Contouring RF – Bygg muskler samtidigt som du blir av med fett! – NU MED RF TEKNIK FÖR ÄNNU BÄTTRE FETT REDUCERANDE BEHANDLING!

EM Contouring RF använder RF (Radio Frequency) och HIFEM-teknik (High Intensity Focused Electro-Magnetic) samtidigt –  kombinationen gör att muskeltillväxt och fettreducering optimeras.

 • Medicinsk forskning visar att efter 4 behandlingar på två veckor kan du öka musklerna med 25 % (tidigare Insculpt var 16 %) och minska fettet med 30 % (tidigare Insculpt var 19 %).
 • Den radiofrekventa uppvärmningen aktiverar kollagen regenerationen i huden – vilket stramar åt den överblivna slappa huden och förbättrar utseendet i huden.
 • Den fungerar identiskt med originalet Insculpt – men är EFFEKTIVARE!!!
Vetlandas första EM-Contouring RF finns på Vetlanda Friskvårdcenter, boka kur eller kom in och prova!

EM-Contouring RF skapar ett elektromagnetiskt fält som påverkar muskelvävnad samt fettdepåer. Säkert, effektivt, smärtfritt samt med träningsvärk som enda kända biverkning.

Kombinationen av fettreducering samt ökad muskelmassa gör tekniken unik och hyllad i USA . Sociala medier har svämmat över med inlägg från de som är lyriska över resultaten och när flertalet kändisar anammade trenden var succén ett faktum. Välkommen att uppleva resultat på riktigt! 

Tekniken är väldokumenterad och baserad på omfattande forskning och vetenskapliga metoder. Tekniken är baserad på högintensiv elektroterapi.

Med EM-Contouring RF bränner man fett, bygger muskler och skulpterar kroppen utan att göra några ingrepp. Vår maskin skapar icke viljestyrda muskelkontraktioner vilka bygger upp musklerna samt minskar lokala fettdepåer. Metoden är ett effektivt och säkert sätt att bygga upp din kropp.

Förutom att det är en fantastisk möjlighet för att skulpturera kroppen kan även maskinen användas i rehabiliteringssyfte. Ländryggsproblematik, delade magmuskler, artros i knäna, dålig cirkulation i kroppen är för att nämna några behandlingsområden.

Områden som kan tränas är mage, rumpa, lår, armar (övre och undre) samt vader. Eftersom EM-Contouring RF har 4 handenheter kan man behandla flera områden samtidigt.

Resultat:
– 30 minuter motsvarar ca 20 000 situp alt benlyft/squats
– 30 minuter minskar både din fettmängd och ökar din ämnesomsättning
– 30 minuter ökar muskelmassan samt bygger starka muskler

Fördelar med EM-Contouring RF

 • Används över hela kroppen för att eliminera fett
 • Ökar muskeltonus
 • Stramar upp huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen i huden
 • Positiva effekter på bristningar i huden
 • Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen.
 • Icke-kirurgisk & smärtfri
 • Inga farliga kemikalier
 • Smärtstillande och avslappnande effekt vid stela muskler
 • Synliga resultat oftast efter första behandlingen
 • Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Vilka områden kan behandlas?

 • Magen
 • Rumpan
 • Lår insida / utsida
 • Triceps
 • Biceps
 • Vader

Resultat

 • ​Ökad muskulär tonus och volym
 • Forskningen visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger resultat. Tekniken har över 98% nöjda kunder I USA med goda resultat som har validerats i flertal studier. Med hjälp av CT-skanning, MR-undersökningar och ultraljud har resultat granskats och säkerställts. Studierna visar att elektromagnetisk muskelstimulering ger ökad muskelvolym samt minskad fettvolym. Vi rekommenderar alltid att man förvaltar behandlingen genom rätt kost och träning för bästa resultat.

Vad händer under behandlingen?

​När du träffar din behandlare får du göra en hälsodeklaration. Därefter får du beskriva hur du vill genomföra din behandling och vilka områden som du vill fokusera på.
Du väljer också om fettförbränning eller muskeluppbyggnad  är viktigast. Även om behandlingen kommer göra båda delar kan man ställa in efter ditt önskemål.

Att ha på sig rekommenderas ett tunnare plagg – så som thigts, T-shirt eller liknande.
Först nu applicerar vi de fyra handtagen och startar maskinen. Det kan upplevas obehagligt till en början med men man vänjer sig.

FRÅGOR & SVAR

Hur funkar det?
EM-Contouring RF använder elektromagnetiska impulser som tränger igenom huden och fettlagren och träffar muskelfibrerna (muskelcellerna). Det skapar muskelsammandragningar som är mer effektiva och djupa än de viljestyrda som vi framkallar vid träning. Som vid vanlig muskeluppbyggande träning svarar kroppen på dessa sammandragningar genom att förstärka muskelfibrerna vilket resulterar i muskeltillväxt och ökad styrka.
Radiofrekvensen genererar samtidigt värme vilket aktiverar kollagen regenerationen i huden och stramar åt slapp hud och förbättrar utseendet i huden. Det bidrar också till att muskelaktiveringen blir kraftigare under behandlingen – vilket i sin tur är energikrävande för kroppen vilket ökar ämnesomsättningen och frisläpper fettsyror från fettcellerna vilket resulterar i en större volymminskning av dessa.

EM-Contouring RF är en behandlingsmetod som både bygger muskler och minskar fettvolym utan kirurgiskt ingrepp.

Kontraindikationer

Om du har något av nedan följande tillstånd får du inte göra en behandling med elektroterapi:

Nyligen genomförd kirurgi på området
Pacemaker
Gravida eller ammande kvinnor
Cancer
Infektion i kroppen
Metall eller elektroniska inplantat på behandlingsstället
Epilepsi
Läkemedelspump
Har haft stroke, hjärtinfarkt eller vet att du har ett svagt hjärta
Hjärnskador eller har genomgått tidigare hjärnoperationer

Välutbildad personal
Vår behandlare är Lic. personlig tränare och har stor kunskap om muskler och dess funktioner. Din säkerhet är viktig för oss och behandlingen håller hög kvalitet.

 

BOKA HÄR