Boka gärna en kostnadsfri PT-konsultation där du får mer information samt förslag på hur just du kan lägga upp din träning. Du binder dig inte till något utan avgör själv om PT är något för dig.

PT INDIVIDUELL 
Ett fantastiskt sätt att komma vidare i sin träning och få professionell hjälp att nå ett specifikt mål eller ett sätt att få en säker start in i träningslivet. Här är det fullt fokus på bara dig!

PT DUO
Personlig träning för 2 personer. Varför inte träna tillsammans med bästa kompisen, kollegan eller sambon. Roligt och prisvärt!

PT I GRUPP
Att träna tillsammans med kompisgänget, kollegorna eller familjen är också fantastiskt roligt och inspirerande. Träningen anpassas efter er som grupp och vi ser till att ni får en givande och kul träning tillsammans. Erbjuds även i olika former under höst och vår. Ett mycket prisvärt alternativ för personlig träning.

PT FÖRETAG
En frisk personal är företagets största tillgång. En piggare och hälsosammare medarbetare jobbar effektivare, tenderar att hantera stress bättre och sjukskriver sig mer sällan.
Lider din personal av exempelvis ryggbesvär, smärta, stress, övervikt, artros eller något annat? Eller vill ni förebygga belastningsskador?
Kontakta oss för en skräddarsydd friskvårdplanering.

Kontakt

Jenny Eriksson
Telefon: 072-585 74 71 / 0383-156 44
vetlandafriskvard@gmail.com