Om Vetlanda Friskvårdcenter

Vetlanda Friskvårdcenter har två gym i Vetlanda – ett på Fabriksgatan och ett på Hydro Arena.
På Fabriksgatan hittar du vår reception som är öppen under bemannade tider. Tecknar du ett halvårskort eller autogiro får du en kod med tagg som ger dig tillgång att träna på båda våra gym, när du vill – dygnet runt!

Vi arbetar för att skapa bra och rolig träning för alla. Vi försöker ha ett brett utbud på våra pass där man kan få säker och effektiv träning.

Vi arbetar både med privatkunder och företag. Vi har idag samarbete med över 150 olika företag och föreningar i och utanför kommunen. Några av våra kunder är Hydro, Inwido, OBOS, Hvetlanda GIF, Vetlanda Bandyklubb, Skirö AIK Bandy och VMS ELIT.

Vetlanda Friskvårdcenter är medlem i Klubb Sverige. Detta ger dig som medlem hos oss möjlighet att träna över hela landet – utan att behöva betala dyra gästpass.
Det finns totalt 245 gym i Sverige att träna på idag och vi växer hela tiden!

Vi erbjuder både personlig träning och gruppträning. De flesta av våra pass ligger schemalagda på kvällstid men vi har även flera pass på morgonen samt mitt på dagen.
Du som har minst ett halvårskort får tillgång till gymmet dygnet runt – 365 dagar om året!

Benify, FriskvårdsChecken, Actiway,  Wellnet & minfriskvård

Vi tar emot Benify, FriskvårdsChecken, Actiway, Wellnet och friskvårdskuponger från Minfriskvård som betalning helt eller delbetalning!