Lite kort om mig som är personlig tränare på Vetlanda Friskvårdcenter

Jag heter Jenny Eriksson och är utbildad licensierad personlig tränare av The Academy.
The Academy erbjuder en av de mest omfattande och djupgående yrkesutbildningar inom träning och hälsa i Sverige. The Academys utbildare är bland annat författare, forskare och naprapater, med specialistinriktningar inom såväl medicin som idrottsprestation vid sidan om läraryrket. The Academy har delegerad licensrätt till den nationella PT-licensen i Sverige.
Jag är även utbildad träningsinstruktör, kostrådgivare och certifierad MammaMage tränare med fokus på träning under och efter graviditeten. Jag är själv trebarnsmamma och vet mycket väl hur det kan vara att komma igång igen med träningen efter en graviditet.

Jag har under många år haft ett brinnande intresse för hälsa och träning. Mitt mål och min stora passion här i livet är att jobba med att hjälpa människor till ett hälsosamt liv, samt att inspirera andra till att hitta träningsglädjen. Jag älskar det jag gör och det är fantastiskt att se hur människor utvecklas när de sätter upp mål och följer sina drömmar.

Som din personlige tränare kommer jag genom min kunskap att hjälpa dig att nå dina mål på ett effektivt, säkert och motiverande sätt. Träningen blir skräddarsydd så att du ska nå dina mål.

Träningsfilosofi
Träning ska vara roligt! Med glädje i träningen får du mer energi och ett bättre välmående. Träningen ska även vara långsiktigt hållbar och hälsosam samtidigt som den bygger en funktionell och stark kropp.
Sträva aldrig efter att bli någon annan, sträva efter att bli dig själv i din bästa form!

Kostfilosofi
Ingenting är så nyttigt att du kan äta det hela tiden och ingenting är så onyttigt att du aldrig kan äta det.

Mitt mål som personlig tränare
Att inspirera andra till att hitta glädjen i träningen, leva hälsosamt, älska sig själva och trivas i sina kroppar. Och kom ihåg personlig träning är för alla, oavsett ålder, kön, och utgångspunkt.

 

Hör av dig med frågor och funderingar – välkommen!

Kontakt

Jenny Eriksson
Telefon: 072-585 74 71 / 0383-156 44
vetlandafriskvard@gmail.com

 

Friskvårdsföretagen Almega

Mamma-Mage