26/02/2024

Spin of Hope 2024

Vetlanda Friskvårdcenter arrangerar tillsammans med Barncancerfonden ett spinning event lördagen den 23 mars 2024.
Spin of Hope är Nordens största spinning event där alla cyklar till förmån för Barncancerfonden. Boka in dig själv eller samla ihop kompisgänget eller kollegorna och delta du med! Alla kan delta oavsett ålder eller tränings vana!
Alla pengar som samlas in under dagen går oavkortat till Barncancerfonden och den livsviktiga forskningen samt ger stöd till cancerdrabbade barn och deras familjer.
Vi är många som på något vis känner någon som drabbats av cancer. Vi vill med detta event uppmärksamma Barncancerfonden som både fokuserar på barnen som är sjuka, föräldrarna och sist men inte minst, syskonen. Detta vill hjälpa dem att fortsätta med.

  • Tid: Lördagen 23 mars 2024 mellan kl. 8 och 12 – pass start varje heltimme
  • Passlängd: 45 minuter
  • Anmälan via barncancerfondens hemsida – Klicka här!
  • Pris: Från 150 kr – ett lag på 5 personer = 750 kr. Observera när du bokar en lagstart så bokar du alltså 5 platser på det eventet – är ni färre eller fler välj boka ett specifikt antal platser.

Våra instruktörer är supertaggade och kommer att bjuda på härliga pass och se till att hålla stämningen och peppen hög hela dagen!
Det är en dag att minnas och glädjen över att kunna bidra till något fint gör det hela ännu roligare och mer motiverande. Dryck, fina utlottningar och träningsglädje ingår hela dagen!

Har du frågor – tveka inte att kontakta oss via mail: vetlandafriskvard@gmail.com eller telefon 0383-156 44.
Hoppas ni vill vara med och stödja Barncancerfonden ni med!