16/03/2020

Information om åtgärder i corona-tider

Vetlanda Friskvårdcenters gym på Fabriksgatan och Hydro Arena är öppna precis som vanligt. Vi följer noga folkhälsomyndighetens och regeringens information och uppdaterar om läget skulle förändras.

Åtgärder
Vill vi att du som medlem ska känna dig säker när du tränar hos oss så därför har vi börjat vidta extra åtgärder för det.

Extrainsatt städning
Vår personal har i uppgift att torka av maskiner och utrustning extra noga under denna period och städar i övrigt extra mycket ljust nu. Vi har ställt ut extra sprayflaskor och tvättlappar i gymmen och i gruppträningssalarna och uppmanar extra till att man tvättar av maskiner och redskap efter sig.

Eget ansvar
Var noggrann med att tvätta händerna med tvål och vatten så ofta som möjligt. Hosta/nys i armvecket. Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom så ber vi dig vänligen att stanna hemma och inte besöka något av våra gym. Detsamma gäller även för all vår personal, vi försäkrar dig om att alla som just nu jobbar hos oss är fullt friska.

Vi välkomnar varmt alla friska personer. Vardagen fortsätter som vanligt för de allra flesta personer om man inte är högriskgrupp och det vill vi se till att det kan göra!

Med vänliga hälsningar
Vetlanda Friskvårdcenter