18/11/2020

Att tänka på efter de nya restriktionerna

Ett mail har gått ut till alla våra medlemmar där vi mer detaljerat informerar kring alla åtgärder vi gör på Vetlanda Friskvårdcenter.
De skärpta restriktionerna med 8 personer gäller inte specifikt gym eller gruppträning eftersom det inte är en allmän sammankomst. Men ska ändå tolkas som en stark allmän uppmaning till var och en att läget är fortsatt mycket allvarligt och gällande rekommendationer måste efterlevas med avstånd till varandra. 

Som direkt följd sänker vi antalet personer på gruppträning ytterligare – allt för att verkligen säkerställa att man kan hålla avstånd.
Vi minskar antalet på gruppträningen till 12 personer i spegelsalen och ner till 8 personer i spinningsalen.
Vi märker upp nya platser i salarna så man ska ha ett tryggt avstånd till varandra.

I gymmet får nu endast 25 personer vistas samtidigt på Fabriksgatan och
15 personer på Hydro Arena. Alla ska ta en sprayflaska med tvättlapp – på så vis håller vi koll på antalet personer i lokalen. Vi genomför regelbunden tillsyn även på Hydro Arena – att detta efterföljs.

Vi ser även över möjligheten och intresset för eventuella utepass igen. Våra seniorer tränar sedan en vecka ute igen. Vår ambition är trots färre deltagare på passen kunna fortsätta erbjuda så många pass som möjligt. Vi står för säker och trygg träning där vi håller avstånd.

Vi uppmanar dig att planera din träning när det är lugnare hos oss – är du osäker på när, ring oss gärna 0383-156 44, så informerar vi dig om läget. Vi kan behöva hänvisa dig att återkomma för att säkerställa att våra säkerhetsrutiner följ.   

Vi fortsätter givetvis att:
Gå ut bakvägen från spegelsalen.
Vi uppmanar alla som kan att byta om och duscha hemma.
Vara noggrann att torka av redskap och maskiner både före och efter användning.
Stanna hemma om du känner dig minsta krasslig.
Tvätta händerna ofta och noggrant. Använd även handsprit både innan och efter din träning hos oss. Extra handsprit står i gymmet.
Vår bastu och solarium är stängd.
Vi erbjuder onlineträning med Les Mills: https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts

Tack för förståelse – Vi håller ut, håller igång och håller avstånd! Låt oss ta oss igenom detta tillsammans!

Vetlanda Friskvårdcenter