Nu letar vi efter en medarbetare till tjänsten som receptionist på Vetlanda Friskvårdcenter!

Ditt jobb kommer främst att handla om medlemsservice och kommunikation med våra medlemmar. Medlemmarna ska få en bra träningsupplevelse hos oss. Det betyder att vi ska synas från vår bästa sida och att medlemmarna bemöts trevligt, proffsigt och med stor glädje. Tillsammans skapar vi vår familjära och välkomnande känsla på Vetlanda Friskvårdcenter!

När du kommer till jobbet är ditt uppdrag att se till att anläggningen är ren och fräsch. Vikter kan behöva flyttas på, papperskorgar tömmas och skräp ska förstås inte ligga någon annanstans än just i papperskorgen. Det är helt enkelt du som får våra gäster att trivas och känna sig som hemma!

Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel. Medlemsskapsservice, registrering av medlemskap, medlemskapsrådgivning och övriga administrativa/support uppgifter är exempel på några av dina arbetsuppgifter.

Vad söker vi hos dig?

Du har gärna fyllt 18 år och kan arbeta under framförallt kvällar och helger. Du känner dig bekväm med kundservice, försäljning och att städa. Du vill alltid göra det lilla extra i det du tar dig för och du får energi av möten med andra människor. Har du jobbat med försäljning förut är det ett stort plus. Klappar hjärtat lite extra för träning och hälsa är det ett ännu större plus!

Att jobba på Vetlanda Friskvårdcenter

Vi erbjuder en rolig som stimulerande arbetsplats med högt i tak. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss finns till exempel genom att engagera sig i vår gruppträning. Nu hoppas vi att du är redo att ta det första steget!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Lön och tillträde efter överenskommelse.

Ansökan via mail: vetlandafriskvard@gmail.com
Vi tittar löpande på ansökningarna som kommer in.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Andreas Eriksson
Tfn. 070-852 23 43

Jenny Eriksson
Tfn. 072-585 74 71

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Ta del av våra nyhetsflöde på Vetlanda Friskvårdcenter!
Fyll i din e-postadress, ditt för- och efternamn nedan och skicka in.
Ett verifieringsmail skickas ut till den angivna e-postadressen.